O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Osmi Sajam poslova u Gospiću

1/1
Osmi Sajam poslova u Gospiću
Osmi Sajam poslova u Gospiću
Objavljeno: 06-11-2015

GOSPIĆ - U utorak, 10. studenoga, u Gospiću će od 10 do 16 sati biti održavan osmi Sajam poslova, namijenjen poslodavcima koji mogu predstaviti svoju tvrtku i/ili usluge koje nude te dobiti saznanja o potencijalnima kadrovima, odnosno podijeliti svoja iskustva na području menadžmenta.

Cilj je ovog projekta omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada i tako pridonijeti dostupnosti i izmjeni informacija među relevantnim čimbenicima, odnosno jačanju partnerstva za zapošljavanje svih sudionika koji na bilo koji način sudjeluju u razvoju regionalnoga gospodarstva. Namjera je povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere te time omogućiti kvalitetniju komunikaciju.

U sklopu Sajma održat će se tribina „Garancija za mlade“, kojoj će prisustvovati ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić. Želja je potaknuti poslodavce da mladima osobama pruže mogućnost stjecanja radnoga iskustva stručnim osposobljavanjem za rad bez zasnivanja radnog odnosa, koje poslodavce u financijskom smislu ne košta ništa, ali im daje društvenu vrijednost i osigurava da putem ovoga instrumenta razvijaju vlastite buduće kadrove.

Lj.G.

Podijeli novost na društvenim mrežama!