O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Most u Otočcu ima veliku podršku

1/11
Most u Otočcu ima veliku podršku
Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku Most u Otočcu ima veliku podršku
Objavljeno: 04-11-2015

Sinoćnji koncert u Paviljonu I. - Hangaru, u Otočcu Ivana Zaka, u organizaciji nezavisnih lista MOST, i kandidata za IX.izboru jedinicu Zdenka Sarađena, pokazao se kako je Otočac dobar domaćin, kako to rade mladi suvremeni ljudi. Veselo, zabavno, roditelji sa djecom, starci, mladi  svi zajedno ( utorkom navečer ) bez stranačkih direktiva, uživali su u glazbenom događaju . Još jednom je Grad Otočac pokazao svoju veličinu i kulturnu razinu.

U dvosatnom konceru u kratkoj pauzi okupljenima se obratio kanditat za Sabor RH Zdenko Sarađen koji je pozvao građane da u nedjelju imaju mogućnost birnja a među izborom je i nezavisna lista MOST.  25 godina, sustavno nas uništavaju, lažu i daju nam lažna nadanja. Ni jedni ni drugi ništa nisu napravili i zato 8. studenog promijenimo smjer naše zemlje, usmjerimo je ka boljoj budućnosti, sudbina je u vašim rukama - kazao je Sarađen, zahvalio se Otočcu kao Europskom gradu koji radi velike iskorake u demokraciji. Ovo je za nas veliko iznanađenje, svakim danom raste nam popularnost među građanima, nismo to očekivali - zaključio je Sarađen te iz okupljene mase pozvao Ivanu Tomaš kao protukandidatkinju da mu se pridruži na bini, mi jesmo na različitim listama ali su nam ciljevi isti kazao je.

I.B.

Podijeli novost na društvenim mrežama!