O nama   
Kontakt   
Oglašavanje   
Impresum   
Uvjeti korištenja   
Pošaljite nam vijest!
GlasLike.hr
Lika nekretnine
povratak

Švičani sami brane selo od poplave

1/15
Švičani sami brane selo od poplave
Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave Švičani sami brane selo od poplave
Objavljeno: 17-10-2015

Švičani! Buđenje! Gacka na Brodu - Dasovići postigla zabrinjavajući nivo! Nadomak samih kuća je voda - tom objavom na svom fb profilu Ivana Prpić pozvala je mještane na današnju radnu akciju oko spašavanja kuća od poplava i vode. Zatražena je i pomoć od predsjednika Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Otočca Nenada Jankovića koji je odmah poslao radni stroj "kombinirku" od Komunalca u Švicu, došli su i članovi DVD-a Otočac, zatražene su vreće za pijesak od Hrvatskih voda.  Do sada se okupilo 50-tak mještana koji su se rasporedili u dvije grupe, jedna je uz radni stroj koji kopa kanal kojim se vuče voda od Dasovića u Gacku, a druga grupa čeka dok dođu vreće pa će iste puniti pijeskom i braniti "Brod" od vode.

Dobrom organizacijom mještana vatrogasci su se povukli, ostala su samo dvojica koji daju savjete građanima ( radnoj grupi) a ostali su otišli u Dabar gdje je također potrebna pomoć.

I.B.

 

Podijeli novost na društvenim mrežama!